Want your
own Fotopage?








 
Onepiece Bakery

By: onepiece bakery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Apr-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Hantaran Pertunangan & Perkahwinan

Our cupcake inside Dewan Felda ...alhamdulillah ..
600 pcs of cuppies cupcake
Blur ...coz no digi cam at the time being ..:(
Love Flower Winter Sonata :)
Angle sket cupcake winter sonata nih
Cupcake hantaran Biru Bayu laut :P
Lagi Biru bayu laut
Hantaran cupcake di 'box' kan
Close Up Love Biru Bayu laut
 
ni yg adik saya bawak nak kasi hadiah kawan dia
Assalamualaikum,
Kali nih kita perlahan sedikit, sebab entry orang kahwin ...kena la jalan perlahan lahan nanti pengantin pompuan tinggal belakang plak.

Remember the last post mention pasal wedding order from my old boss .. so here is the pictures and our launching product for 600pcs ++ .. lenguh tangan buat, the cupcake size is the size of 'Cute little cuppies' as the client wanted the size to be small (+-1 inch dia.) All the design we base on discussion with the client, untill agree ..together with the casing design (as we ussualy prefer the casing to be supply by the client, cost saving and time onto both side .)




*Picture quite blur as we snap it using phone camera (digital camera the owner want it back )

After going tru the hassle and enjoyment on doing this project, we have decided not to use this small type anymore coz of limited design that can be made and a bit difficult to handle. We have come up with our own style of hantaran/wedding gift design...

Presenting the Love Flower WINTER SONATA ...

Sesuai untuk hantaran pertunangan & Perkahwinan ... warna yang boleh di ubah suai mengikut warna yang diminta (tertakluk kepada had warna yang kami ada) . Rekabentuk yang kena untuk memana majlis.

Recently Wedding Event....
SELAMAT PENGANTIN BARU AFDAL DAN MASTURA

Cerita nih menarik sedikit ...
One Piece Bakery diminta untuk menyediakan satu set (16 pcs) cupcakes under WEDDING theme, the client Ms Watie (terima kasih kerana trust kami buat) said this is for wedding gift ...and we said OK... last minute changes we got a call said ...can it converted into 'HANTARAN'? Ulps...so we improvised our wedding cupcake design to suit the wedding THEME ..and this what it turn out to be



Quote:
Abang ko nak dengar cerita menarik tak?...Cupcake kita tuh ada kat rumah member aku nih hahahahahahahahah


It turn out to be that this Hantaran Cupcakes is actually for the bride perempuan (Pn Mastura) ...and Pn Mastura kebetulan pulak my sista bestfriend ... and my sister plak happen to be her pengapit and also the person who design the cupcake . (Bolehkan tak sedar design cupcake untuk kawan sendiri kawin cit!).

Here's the cupcake yang my sista give as a gift to the bride (which happen to be the first clues for the pengantin perempuan mengesan bahawa cupcake hantaran dia sama jer rupa sket dgn present adik I )


What a small World we live in ....
Cuppies for greeting...
Cuppies for Love

For enquiries ...
Onepiece Bakery
Muhammad Fazlaidha /Hajar 013-3887271
onepiecebakery[at]yahoo.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net