Onepiece Bakery

By: onepiece bakery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-May-2007 01:05 Email | Share | | Bookmark
::MOTHER'S DAY -SPECIAL PROMOTION::

 
 
 
View all 6 photos...
Serikan Minggu Hari Ibu ini Dengan Kelazatan Blueberry Cupcake!!



Quote:
Sebelum terus membaca promosi kami ini , perlu dijelaskan bahawa promosi ini tidak dapat dijalankan pada hari 13/05/07 (tarikh hari ibu Semalaysia). Ini bukan sahaja mengecewakan anda tetapi saya juga kerana atas sebab2 yang tidak boleh di elakkan.


Buat semua penggemar Cupcake...
Dari meja Onepiecebakery..
11/05/2007.
1.51a.m

Hari IBU bukan untuk satu hari sahaja ..tetapi hari-hari perlu sentiasa dihargai pengorbanan IBU kita...anda setuju bukan... Jadi tak patut lah kalau disambut satu hari sahaja..betul? (iklan dalam TV pun cakap MINGGU HARI IBU /THIS WEEK MOTHER'S DAY SPECIAL..kan kan?..)

Bersempena Minggu Hari Ibu ..ONEPIECE BAKERY telah menyediakan satu HIDANGAN KHAS UNTUK IBU ANDA ..(atau untuk anda sendiri kerana anda ibu .) dengan PERISA YG BARU dan REKABENTUK 3D YG TERKINI dari kami.

PERISA BLUEBERRY sememangnya khas untuk IBU anda ...


REKABENTUK 3D yang lembut dan santai buat IBU TERSAYANG ...(ya..memang tulisan didalam gambar untuk perkahwinan ...kami akan tukar khas buat MINGGU IBU )







BUKAN INI SAHAJA ...

Kami juga memberi potongan penghantaran dari rm30 (sebelum ini rm30 dihantar ke komuter terdekat sahaja) ke rm10 dan penghantaran di DEPAN RUMAH ANDA (atau kawasan temujanji yg anda selesa)...

EHH!...DEPAN RUMAH?...KAWASAN MANA YA?

YA! depan rumah (alamat kena betul tau ) ...KAWASAN yang terlibat adalah dari SEREMBAN HINGGA KE KUALA LUMPUR...ini termasuk kawasan NILAI,KAJANG,BANGI,SERDANG,SERI KEMBANGAN,SRI PETALING,PETALING JAYA (area berdekatan MID VALLEY),AMPANG,dan HULU KELANG..(kawasan yang tidak disebut masih boleh membuat tempahan tapi terpaksa ambil di kawasan yang disenaraikan). Jangan keliru..semua kawasan ini KOS PENGHANTARAN cuma rm10 Sahaja TUNAiii...

MENARIK ...BERAPA HARGA 1 SET CUPCAKE IBU?..

CUPCAKE IBU -SPECIAL PROMOTION ::
TARIKH PENGHANTARAN : 19/5/07 SABTU
HARGA : RM 60 cupcake + RM10 penghantaran = TOTAL RM70 SHJ
-16pcs Cupcakes dengan saiz cup 5cm diameter bawah,
-3D bunga
-Perisa BLUEBERYY (sahaja)
-6 Cupcake untuk MESEJ (Contoh : BUAT BONDA ZAIMAH , ENGKAULAH RATU HATIKU
-WHITE CAKE BOX with Ribbon


MENARIK SESUAI UNTUK IBU SAYA ...

Errr...CUMA ...


Ya! tentulah ada batas batasnya ye tak? (terpaksa nih bukan sengaja)...Tawaran ini TERHAD kepada 10 set sahaja . FIRST COME FIRST SERVE ... order yang terawal dipilih sahaja akan diberitahu 'confirmation' melalui balasan email atau kami buat panggilan kembali untuk pengesahan.

Cuma 2 : Masa penghantaran terpaksa kami tetapkan dalam email pengesahan ...untuk mengelakkan sebarang kelewatan kepada anda yang terpilih .

Eh ..TERHAD 10Set Sahaja.....Bila Boleh Tempah?

Tempahan SEKARANG ...dan akan ditutup pada 15/05/07 Selasa 12 tgh Malam atau cukup kuota 10 set mana-mana yang terdahulu ...

Berminat Email terus kepada kami di
onepiecebakery[at]yahoo.com
atau
hubungi saya terus di 013-3887271 (Fazla / Hajar)

Ingat FIRST COME FIRST SERVE ...
Ini sahaja buat kali ini...saya berharap promosi ini dapat memenuhi permintaan anda semua buat hadiah IBU tersayang! ...

Onepiece Bakery
Muhammad Fazlaidha
p/s: Penghantaran rm10 sahaja ke mana2 destinasi yang di sebut di atas hanya pada 19/05/07 ini sahaja untuk set IBU.
p.p.s: Terhad kepada 10 set sahaja ...untuk 10 anak mak yang terawal.
p.p.p.s: Oh ..lupa nak sebut...Kalau anda dlm kawasan Seremban ..Penghantaran PERCUMA!!



Wednesday, 2-May-2007 13:42 Email | Share | | Bookmark
SpongeBob n Frenz!!

SpongeBob n frenz!(main set 16pcs)
wit their own 'habitat'(nih additional)
Aloo!!
View all 9 photos...
Welcome to Bikini Bottom!!

Don't miss out our irresistible SpongeBob n frenz cuppies! specially design for SpongeBob fan!


HAPPY BIRTHDAY to adik HARIEZ , IRSYAD n NAUFAL!!
horayyyy!!


SpongeBob n frenz


specially made for adik Hariez,Naufal n Irsyad


Aloo!!


Patrick - Spongebob bestie


Happy Birthday Boys!!

interested ? any inquiries plz call 013-3887271 (Fazla /Hajar)
or email us at onepiecebakery [at] yahoo.com



Sunday, 8-Apr-2007 12:54 Email | Share | | Bookmark
3D FOOTBALL mania!! (they're ready to be eaten..hehe)

posing dulu seblum bermain..eh dimakan..haha
Along di samping jejaka2 hensem..hehe
ACMILAN logo n bola
View all 7 photos...
Still remember our hit 3D HAPPYLAND design? (2nd page,plz! )

Last few weeks,some one frm Seremban requested us making a 3D football theme cupcake..hehe..thanx to Along for ur request..it's quite challenging n we try to make it personal specially for Along n her 'cik Abg'..hehe(tp dgr citer Along dpt makan satu jek..sian dia..ramai sgt yg menumpang skaki..pemurah sungguh hatimu..hehe)

n..these are the cuppies!! Watch Kaka, Gatusso, Inzaghi , Ariff n of course; the one n only female player in ths team - Along beraksi atas padang cupcake!!! HORAYYY!!



posing dulu



ACMILAN Logo n bola



di celah2 rumput..

Fyi,ths 3D Football theme (16 cuppies) comprises:
a) 5 players wit club jersy (the head have 'giggle' effect) (choose ur fav player n u can be part of the team! )
b) 1 football club logo
c) 1 ball
d) 1 goal post
e) Personalised msg
i.e ("KICK OFF!!" / "GOAL!!" / "SCORE!!")

Any inquiries plz call 013-3887271 (Fazla /Hajar)

We still open order for ths April ..Don't miss it!!


Saturday, 7-Apr-2007 09:29 Email | Share | | Bookmark
::Jaja this is the Cuppies that make your 'B' smile :)::

 
 
 
View all 5 photos...
Alhamdulillah,
as Allah has give me and u another days to perform.

We are flat out tired ... baru balik dari Teluk Panglima Garang (bukan pergi bersilat ..) for delivery to another happy client for their engagement event today (hope everthing when well ..AMIN). We got some respond and comment from them ..and we surely will incoperate the comment into our service ! Pronto!! ..

Today I'm posting this photo totally dedicate to one of our late night friends hehehehe (coz she came in the night hour for ordering the cuppies ...) . First of all we are sorry for the very delay posting (sampai member tanya plak hehehehe..) . It not that we don't want to post it out..it just the picture quality duhhhh...'kureng sket'. I managed to get my sister help to enhance it a bit and hope that help.

Jaja, This is the cuppies that make your 'B' smile ..(that what we see and hear from you right .)


OnePieceBakery
fazla & hajar
013-3887271
onepiecebakery[at]yahoo.com
Cuppies for greeting
Cuppies for love


Wednesday, 4-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Pertunangan & Perkahwinan

Our cupcake inside Dewan Felda ...alhamdulillah ..
600 pcs of cuppies cupcake
Blur ...coz no digi cam at the time being ..:(
View all 11 photos...
Assalamualaikum,
Kali nih kita perlahan sedikit, sebab entry orang kahwin ...kena la jalan perlahan lahan nanti pengantin pompuan tinggal belakang plak.

Remember the last post mention pasal wedding order from my old boss .. so here is the pictures and our launching product for 600pcs ++ .. lenguh tangan buat, the cupcake size is the size of 'Cute little cuppies' as the client wanted the size to be small (+-1 inch dia.) All the design we base on discussion with the client, untill agree ..together with the casing design (as we ussualy prefer the casing to be supply by the client, cost saving and time onto both side .)




*Picture quite blur as we snap it using phone camera (digital camera the owner want it back )

After going tru the hassle and enjoyment on doing this project, we have decided not to use this small type anymore coz of limited design that can be made and a bit difficult to handle. We have come up with our own style of hantaran/wedding gift design...

Presenting the Love Flower WINTER SONATA ...

Sesuai untuk hantaran pertunangan & Perkahwinan ... warna yang boleh di ubah suai mengikut warna yang diminta (tertakluk kepada had warna yang kami ada) . Rekabentuk yang kena untuk memana majlis.

Recently Wedding Event....
SELAMAT PENGANTIN BARU AFDAL DAN MASTURA

Cerita nih menarik sedikit ...
One Piece Bakery diminta untuk menyediakan satu set (16 pcs) cupcakes under WEDDING theme, the client Ms Watie (terima kasih kerana trust kami buat) said this is for wedding gift ...and we said OK... last minute changes we got a call said ...can it converted into 'HANTARAN'? Ulps...so we improvised our wedding cupcake design to suit the wedding THEME ..and this what it turn out to be



Quote:
Abang ko nak dengar cerita menarik tak?...Cupcake kita tuh ada kat rumah member aku nih hahahahahahahahah


It turn out to be that this Hantaran Cupcakes is actually for the bride perempuan (Pn Mastura) ...and Pn Mastura kebetulan pulak my sista bestfriend ... and my sister plak happen to be her pengapit and also the person who design the cupcake . (Bolehkan tak sedar design cupcake untuk kawan sendiri kawin cit!).

Here's the cupcake yang my sista give as a gift to the bride (which happen to be the first clues for the pengantin perempuan mengesan bahawa cupcake hantaran dia sama jer rupa sket dgn present adik I )


What a small World we live in ....
Cuppies for greeting...
Cuppies for Love

For enquiries ...
Onepiece Bakery
Muhammad Fazlaidha /Hajar 013-3887271
onepiecebakery[at]yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net